
Innowacyjny młynek do mielenia kawy - model FIORENZATO F64E
Ten niezastąpiony element wyposażenia dedykowany jest najbardziej wymagającym Klientom, którzy cenią sobie doskonałą jakość, precyzję oraz niepowtarzalny smak i aromat świeżo mielonych ziaren kawy.
Wygodna kontrola pracy personelu ułatwiona jest przez zastosowanie elektronicznych liczników porcji mielonej kawy (zarówno całkowitych, jak i częściowych), które są czytelnie wyświetlane na dużym ekranie. Dzięki temu nawet w słabo oświetlonym otoczeniu, jak na przykład w zacisznym barze, obsługa staje się niezwykle prosta.
System mielenia "on demand" gwarantuje zawsze świeżą kawę.
Oto niektóre cechy tego wyjątkowego urządzenia:
Café Saula rozpoczęła swoją działalność w 1950 roku na małej ulicy Sant Antoni Abad w dzielnicy Raval w Barcelonie (Katalonia - Hiszpania) i od tego czasu zdobywa rynek kawy na świecie.